Looking For Anything Specific?

Φωτιά Κερατέα / Vq6f302euiyk0m - Πολύ μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα.

Φωτιά Κερατέα / Vq6f302euiyk0m - Πολύ μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα.. Η φωτιά στην κερατέα καίει ανεξέλεγκτη. Μεγάλη πυροσβεστική επιχείρηση βρίσκεται από το πρωί σε εξέλιξη στην κερατέα καθώς φωτιά ξέσπασε στην περιοχή μαρκάτι, ενώ οι κάτοικοι κλήθηκαν να την εκκενώσουν. Μάχη με τις αναζωπυρώσεις στην κερατέα. Σε ποιους δρόμους έχει διακοπεί η κυκλοφορία. Μέσω της εφαρμογής zoom earth μπορεί.

Η φωτιά στην κερατέα καίει ανεξέλεγκτη. Απεγκλωβίστηκε ηλικιωμένη με κινητικά προβλήματα (vid) τον απεγκλωβισμό μιας ηλικιωμένης γυναίκας, η οποία αυτή την στιγμή βρίσκεται σε ασφαλές μέρος και έχει ξεπεράσει. Για ανεξέλικτη κατάσταση έκανε λόγο ο δήμαρχος λαυρεωτικής, δημήτρης λουκάς στο iefimerida.gr αναφερόμενος στη φωτιά που ξέσπασε λίγο πριν από τις 11:00 το πρωί στην περιοχή μαρκάτη στην κερατέα αττικής. Πατούλης, τόνισε στον σκαϊ πως τα πράγματα είναι καλύτερα. Μεγάλη πυροσβεστική επιχείρηση βρίσκεται από το πρωί σε εξέλιξη στην κερατέα καθώς φωτιά ξέσπασε στην περιοχή μαρκάτι, ενώ οι κάτοικοι κλήθηκαν να την εκκενώσουν.

Ur5hnj4uuzoxpm
Ur5hnj4uuzoxpm from media.enikos.gr
16.08.21 , 15:21 φωτιά κερατέα: Η φωτιά σε κερατέα και βίλια μαίνεται, με τους πυροσβέστες να προσπαθούν να περιορίσουν τις δύο πυρκαγιές που ξέσπασαν στην αττική το τελευταίο 24ωρο. Απεγκλωβίστηκε ηλικιωμένη με κινητικά προβλήματα (vid) τον απεγκλωβισμό μιας ηλικιωμένης γυναίκας, η οποία αυτή την στιγμή βρίσκεται σε ασφαλές μέρος και έχει ξεπεράσει. Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο και αυτή την ώρα ισχυρή δύναμη επιχειρεί. Η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο. Πολύ μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα. Με ακόμη μία φωτιά ήρθαν αντιμέτωποι οι δυνάμεις της. Πατούλης, τόνισε στον σκαϊ πως τα πράγματα είναι καλύτερα.

Ανεξέλεγκτο μαίνεται το πύρινο μέτωπο στην κερατέα.

Μεγάλη πυροσβεστική επιχείρηση βρίσκεται από το πρωί σε εξέλιξη στην κερατέα καθώς φωτιά ξέσπασε στην περιοχή μαρκάτι, ενώ οι κάτοικοι κλήθηκαν να την εκκενώσουν. Οι προσπάθειες επικεντρώνονται στο να δημιουργηθούν αντιπυρικές ζώνες έτσι ώστε η φωτιά να μην. Μέσω της εφαρμογής zoom earth μπορεί. Μάχη με τις αναζωπυρώσεις στην κερατέα. Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή αμάχερη κερατέας, σε πολύ δύσβατο σημείο. Πολύ μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα. Η τροχαία από την πλευρά της προχώρησε σε διακοπή κυκλοφορίας προκειμένου να γίνεται ευκολότερα η κίνηση των οχημάτων της πυροσβεστικής για την. 16.08.21 , 15:21 φωτιά κερατέα: Η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της δευτέρας (16/8) συνεχίζει το καταστροφικό της έργο, με τις φλόγες μάλιστα να βρίσκονται στα πρώτα σπίτια. Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο και αυτή την ώρα ισχυρή δύναμη επιχειρεί. Για εμπρησμό κάνουν λόγο εμμέσως πλην σαφώς οι τοπικές αρχές στον δήμο λαυρεωτικής για τη μεγάλη εν εξελίξει φωτιά στην κερατέα, που ξέσπασε σήμερα, γύρω στις 11.00 το πρωί. Η ενημέρωση της πυροσβεστικής για τις φωτιές. Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει η πυρκαγιά που ξέσπασε στην κερατέα.η φωτιά εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι του δήμου λαυρεωτικής και άμεσα κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις της.

Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην κερατέα. Οι προσπάθειες επικεντρώνονται στο να δημιουργηθούν αντιπυρικές ζώνες έτσι ώστε η φωτιά να μην. Δευτέρα, 16 αυγούστου 2021 11:17. Ανεξέλεγκτο μαίνεται το πύρινο μέτωπο στην κερατέα. Η ενημέρωση της πυροσβεστικής για τις φωτιές.

Esaesd37riltfm
Esaesd37riltfm from www.newsit.gr
Δευτέρα, 16 αυγούστου 2021 11:17. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν άμεση με επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα. Μεγάλη πυροσβεστική επιχείρηση βρίσκεται από το πρωί σε εξέλιξη στην κερατέα καθώς φωτιά ξέσπασε στην περιοχή μαρκάτι, ενώ οι κάτοικοι κλήθηκαν να την εκκενώσουν. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, κοντά στη περιοχή ρουμουντί, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι από τις φλόγες απειλούνται και σπίτια, ενώ έχει δοθεί εντολή για προληπτική εκκένωση του οικισμού. Η φωτιά στην κερατέα καίει ανεξέλεγκτη. #πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην θέση «αμάχερη» στην. Η ενημέρωση της πυροσβεστικής για τις φωτιές. Για ανεξέλικτη κατάσταση έκανε λόγο ο δήμαρχος λαυρεωτικής, δημήτρης λουκάς στο iefimerida.gr αναφερόμενος στη φωτιά που ξέσπασε λίγο πριν από τις 11:00 το πρωί στην περιοχή μαρκάτη στην κερατέα αττικής.

Με ακόμη μία φωτιά ήρθαν αντιμέτωποι οι δυνάμεις της.

Για εμπρησμό κάνουν λόγο εμμέσως πλην σαφώς οι τοπικές αρχές στον δήμο λαυρεωτικής για τη μεγάλη εν εξελίξει φωτιά στην κερατέα, που ξέσπασε σήμερα, γύρω στις 11.00 το πρωί. Δευτέρα, 16 αυγούστου 2021 11:17. Επί τόπου έχουν σπεύσει 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα, ενώ συνδράμον εθελοντές. Σε ποιους δρόμους έχει διακοπεί η κυκλοφορία. Η φωτιά σε κερατέα και βίλια μαίνεται, με τους πυροσβέστες να προσπαθούν να περιορίσουν τις δύο πυρκαγιές που ξέσπασαν στην αττική το τελευταίο 24ωρο. Ανεξέλεγκτο μαίνεται το πύρινο μέτωπο στην κερατέα. Από το διάστημα φαίνεται ο καπνός από τη μεγάλη φωτιά στην κερατέα, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη και απειλεί να περάσει στο δάσος του εθνικού δρυμού σουνίου. Η φωτιά στην κερατέα καίει ανεξέλεγκτη. Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή αμάχερη κερατέας, σε πολύ δύσβατο σημείο. Η φωτιά είναι σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι. Η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της δευτέρας (16/8) συνεχίζει το καταστροφικό της έργο, με τις φλόγες μάλιστα να βρίσκονται στα πρώτα σπίτια. Μέσω της εφαρμογής zoom earth μπορεί. Η τροχαία από την πλευρά της προχώρησε σε διακοπή κυκλοφορίας προκειμένου να γίνεται ευκολότερα η κίνηση των οχημάτων της πυροσβεστικής για την.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο και αυτή την ώρα ισχυρή δύναμη επιχειρεί. Πατούλης, τόνισε στον σκαϊ πως τα πράγματα είναι καλύτερα. Συνεχίζεται η μάχη σε δυο μέτωπα στην αττική, με κυρίαρχη την μεγάλη φωτιά στην κερατέα αλλά και με την φωτιά στα βίλλια. Με ακόμη μία φωτιά ήρθαν αντιμέτωποι οι δυνάμεις της. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, κοντά στη περιοχή ρουμουντί, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι από τις φλόγες απειλούνται και σπίτια, ενώ έχει δοθεί εντολή για προληπτική εκκένωση του οικισμού.

1bkxwbjvukzl M
1bkxwbjvukzl M from media.enikos.gr
Με ακόμη μία φωτιά ήρθαν αντιμέτωποι οι δυνάμεις της. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, κοντά στη περιοχή ρουμουντί, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι από τις φλόγες απειλούνται και σπίτια, ενώ έχει δοθεί εντολή για προληπτική εκκένωση του οικισμού. Για το πύρινο μέτωπο στην κερατέα, ο περιφερειάρχης αττικής, κ. Η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της δευτέρας (16/8) συνεχίζει το καταστροφικό της έργο, με τις φλόγες μάλιστα να βρίσκονται στα πρώτα σπίτια. Η τροχαία από την πλευρά της προχώρησε σε διακοπή κυκλοφορίας προκειμένου να γίνεται ευκολότερα η κίνηση των οχημάτων της πυροσβεστικής για την. Συνεχίζεται η μάχη σε δυο μέτωπα στην αττική, με κυρίαρχη την μεγάλη φωτιά στην κερατέα αλλά και με την φωτιά στα βίλλια. Από το διάστημα φαίνεται ο καπνός από τη μεγάλη φωτιά στην κερατέα, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη και απειλεί να περάσει στο δάσος του εθνικού δρυμού σουνίου. Απεγκλωβίστηκε ηλικιωμένη με κινητικά προβλήματα (vid) τον απεγκλωβισμό μιας ηλικιωμένης γυναίκας, η οποία αυτή την στιγμή βρίσκεται σε ασφαλές μέρος και έχει ξεπεράσει.

Δευτέρα, 16 αυγούστου 2021 11:17.

Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, κοντά στη περιοχή ρουμουντί, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι από τις φλόγες απειλούνται και σπίτια, ενώ έχει δοθεί εντολή για προληπτική εκκένωση του οικισμού. Η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο. Σε ποιους δρόμους έχει διακοπεί η κυκλοφορία. Επί τόπου έχουν σπεύσει 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα, ενώ συνδράμον εθελοντές. Οι προσπάθειες επικεντρώνονται στο να δημιουργηθούν αντιπυρικές ζώνες έτσι ώστε η φωτιά να μην. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν άμεση με επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα. Μεγάλη πυροσβεστική επιχείρηση βρίσκεται από το πρωί σε εξέλιξη στην κερατέα καθώς φωτιά ξέσπασε στην περιοχή μαρκάτι, ενώ οι κάτοικοι κλήθηκαν να την εκκενώσουν. #πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην θέση «αμάχερη» στην. 16.08.21 , 15:21 φωτιά κερατέα: Απεγκλωβίστηκε ηλικιωμένη με κινητικά προβλήματα (vid) τον απεγκλωβισμό μιας ηλικιωμένης γυναίκας, η οποία αυτή την στιγμή βρίσκεται σε ασφαλές μέρος και έχει ξεπεράσει. Για εμπρησμό κάνουν λόγο εμμέσως πλην σαφώς οι τοπικές αρχές στον δήμο λαυρεωτικής για τη μεγάλη εν εξελίξει φωτιά στην κερατέα, που ξέσπασε σήμερα, γύρω στις 11.00 το πρωί. Για το πύρινο μέτωπο στην κερατέα, ο περιφερειάρχης αττικής, κ. Από το διάστημα φαίνεται ο καπνός από τη μεγάλη φωτιά στην κερατέα, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη και απειλεί να περάσει στο δάσος του εθνικού δρυμού σουνίου.

Posting Komentar

0 Komentar